Megőrizte veretlenségét az U14, kikapott az U15

Pre Akadémia szekció eredmények.

Az U13 és az U12 már hét közben lejátszotta Honvéd elleni meccseit, melyen egy-egy győzelem és vereség volt a fiatalok mérlege, míg az U15 és az U14 a Kaposvár és a Nyíregyháza ellen szállt harcba a pontokért.

U15: KTE LA – Kaposvár 0-2 (0-1)

U15 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Németi – Lippai, Király, Filus, Csernák, Laczkó, Fodor, Varga J., Kaldenecker, Somodi, Lőrincz. Csere: Kálmán, Batfalszky, Ónodi, Kristóf, Baranyi, Csorba.

Torbavecz Tamás: – Mezőnyben kiegyenlített mérkőzést játszottunk. A támadóharmadban nem volt meg az átütőerő, hátul pedig két súlyos egyéni hibából ajándékoztunk gólokat ellenfelünknek. Fizikálisan kisebbek vagyunk, ezért még jobban kell fociznunk a földön ahhoz, hogy eredményesek legyünk.

U14: KTE LA – Nyíregyháza 0-0 (0-0)

U15 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Csorba – Fricz, Csizmadia, Eiler, Nyerges Cs., Deák, Miskei, Turóczy, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Szenczy, Kerekes, Ronkó, Mészáros.

Dócs Dániel: – A mérkőzés előtt arra hívtam fel a srácok figyelmét, hogy a csapat védekezésünk legyen rendben, zárjunk kapott gól nélkül, a másik oldalon képesek leszünk eredményesen játszani. Annak mindenképpen örülök, hogy a védelmünk egyben volt, kevés lehetőséget hagytunk az ellenfélnek, tudtuk irányítani a játékot. Viszont a támadásokba csúszott pontatlanság. Főleg az első félidőben volt több hatalmas ziccerünk, viszont azokból nem született gól. A második félidőre rányomta a bélyegét a nagy meleg és a műfű. Elfáradtunk, nem tudtuk azt a lendületes focit játszani, ami az első félidőben megvolt még.

Szerző: KTE/kteakademia.hu