Második meccsét is megnyerte az U12

Az U13 kikapott.

Szerdán hétközi bajnokikkal folytatta szereplését a dél-keleti bajnokságban a KTE LA U13 és U12. Az idősebbek szoros meccsen kaptak ki, de a fiatalok másodjára is nyerni tudtak, ráadásul a Honvéd-MFA ellen.

U13: KTE LA – Honvéd-MFA 0-2

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Nagymihály G., Bagi, Czibók, Csutak, Borsos, Horváth Sz. Csere: Kiss D., Arany, Ábrahám, Kárász, Madarász, Takács, Nagy A., Kriskó, Szabó M.

Verebélyi Gábor: – Sokkal rendezettebben sikerült játszanunk ezen a mérkőzésen, mint az előző fordulóban. A Honvéd többet birtokolta a labdát, de a széleken többször sikerült mögéjük kerülni. Három negyedet lehoztunk döntetlenre, a második negyedben kaptunk két könnyen elkerülhető gólt. Összeségében szervezettek voltunk és a játék sebessége is elfogadható volt.

U12: KTE LA – Honvéd-MFA 3-1

KTE: Farkas Z. – Szuetta, Kern, Füleki, Bencze, Beszedics, Némedi, Eiler, Szikora. Csere: Scheiner, Komonyi, Kovrig, Bovier, Dunai, Lévay, Lajter, Békési.

Gólszerzőink: Dunai, Beszedics, Eiler

Filus Gábor: – Nagyon jó csapattal találkoztunk. A mérkőzés nagyon kiegyenlített volt, jól játszott mindkét csapat. A labdaszerzéseknél a pálya minden területén jól tudtunk reagálni és a gyors ellentámadásokból nagyon szép támadásokat vezettünk, amit gólokkal tudtunk lezárni. Csak gratulálni tudok a gyerekeknek a hozzáálláshoz és a pályán mutatott játékhoz.

Szerző: KTE/kteakademia.hu