Zárul az ősz, korábban kezdődik a felkészülés

Hamarosan az edzések is befejeződnek. 

Az évet fogadóórákkal zárja a KTE LA szakmai stábja, de december közepéig még a gyerekek is mozgásban maradnak. Mivel a bajnokságok a szokásosnál korábban kezdődnek több korosztály számára, így a felkészülés is korán kezdetét veszi.

Csapataink többsége ezen a héten már befejezi a munkát erre az évre, U10-U19-ig minden korosztály téli pihenőre mehet. A legkisebbek - U7, U8, U9 korosztályok - már a „buborékban” edzenek, itt még a jövő héten is lehetnek évzáró foglalkozások, de gyakorlatilag napokon belül lezárul az év. Idén a vírushelyzet miatt elmarad akadémiánk szokásos karácsonyi évzáró rendezvénye, de természetesen a legjobb teljesítmények hagyományos díjazására így is sor fog kerülni más formában.

Mivel rengeteg mérkőzést kellett halasztani a különböző bajnokságokban, a téli felkészülés is korábban kezdődik majd el néhány csapatunknak. Ez korosztályonként eltérő lehet a pótlásokkal kiegészített bajnoki program tükrében, így nem mindenki ugyanakkor kezd majd, de január 4-től folyamatosan indul be a munka az akadémián.

Szerző: KTE/kteakademia.hu