Veretlen hétvége az Akadémia szekcióban

Az U19 és az U17 is nyert. 

Jó hétvégénk volt az Akadémia szekcióban, hiszen U19-es és U17-es csapatunk is nyerni tudott, míg az U16 ezúttal pontot szerzett. 

U19: KTE LA – Főnix 4-0 (1-0)

U19 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Hajnal – Czenky, Ruzsa, Ladányi, Kárpáti, Balis, Tóth L., Balla, Fodor, Bálint, Horváth A. Csere: Szabó Á., Várszegi, Ladics, Varga B., Tarjányi.

Gól: Bálint, Szabó Á., Balis, Ladányi

Lóczi Péter: – Gratulálok a csapatnak, mert motiváltan, jól és eredményesen játszottak a srácok. A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült, a négy szerzett gól mellett számtalan lehetőséget hagytunk kihasználatlanul.

Újpest FC – KTE LA 1-2 (1-1)

U17 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Péter – Keindl, Kovács D., Szabó Benedek, Osvald, Révész, Lőrincz M., Sódar, Dömötör, Varga M., Szabó Bence. Csere: Pataki, Doszkocs, Lőrincz J., Kovács M., Dinók.

Gólszerzőink: Osvald, Dinók

Csima Gyula: – Mindkét csapatnak fontos volt a mérkőzés, sok párharc mellett viszont rengeteg technikai hiba jellemezte a játékot. A védekezésre nagy hangsúlyt fektettünk, a támadásainkat is próbáltuk tudatosan felépíteni. Az egész csapat hozzáállása kiváló volt, a cserék is jelentősen hozzájárultak a mérkőzés megnyeréséhez. A legjobb teljesítményt Osvald Balázs és Sódar Gellért nyújtotta.

U16: KTE LA – Békéscsaba 1-1 (1-1)

U16 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Lázár – Hoffman, Fajt, Hegedűs M., Balogh L., Nagy Á., Köblös, Supka, Pacsirta, Tóth F., Jozic. Csere: Simon B., Nagy M.

Gólszerzőnk: Tóth F.

Benke József: – Két hasonló erőkből álló csapat találkozott egymással. Főként a védekezés működött jól mindkét oldalon, a gólok is csak rögzített szituációk után születtek meg. Mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de ezek kimaradtak, így igazságosnak mondható eredmény született.

Szerző: KTE/kteakademia.hu