Vágó fejese döntött Újpesten

Az U19 sikerével indult a tavasz.

Csordás Csaba együttese az UTE vendége volt pénteken. A nyitányon rögtön volt ok az örömre, hiszen a nyári vereségért idegenben tudott visszavágni csapatunk, Vágó Gábor fejese döntött a három pont sorsáról.

A KTE LA végig kiegyensúlyozott játékot nyújtott első idei bajnoki meccsén, melyen szervezettnek és masszívnak bizonyult az U19. Az UTE játékát sikerült semlegesíteni, a hazaiak nem igazán tudtak veszélyt okozni a kapura, míg a mieink több alkalommal is eljutottak helyzetig. Az érezhetően egygólos találkozón végül Vágó Gábor döntött, aki egy szögletet bólintott a kapuba a második félidő közepén.

U19: UTE – KTE LA 0-1 (0-0)

U19 II. osztály, 16. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik, Szász – Daróczi – Richter, Sallai (Treiber 90.), Kovács P., Szőke (Kemenczés 50.) – Szalai.

Gól: Vágó (69.)

Csordás Csaba: A mérkőzést végig kontrollálni tudtuk, masszívan és szervezetten futballoztunk, tulajdonképpen nem éreztem azt, hogy a hazaiaknak lenne esélye bevennie a kapunkat. Nekünk ugyanakkor megvoltak a helyzeteink, legalább 3 nagy ziccert alakítottunk ki, végül egy szöglet utáni szép fejessel döntöttük el a találkozót.

Az U19-es együttes már szerdán folytatja a bajnoki küzdelmeket, 13:00-kor a MOL Vidi FC-t fogadjuk a Széktói műfüves pályáján.

Szerző: KTE/kteakademia.hu