Újabb edzőmeccseken vannak túl csapataink

Az időjárás nem volt kegyes. 

Hétvégén felnőtt csapataink mellett az utánpótlásban is több mérkőzést rendeztek. A szeles idő a fiatalok életét sem könnyített meg.

U16: Békéscsaba- KTE LA 1-0

Benke József: – Irreális körülményekben játszottunk, a hó a szélvihar és az eső sem kímélte a csapatokat. Rengeteg párharc jellemezte a mérkőzést, ezeket többnyire megnyertük, a befejezéseknél pontosabb végrehajtás kell viszont. Mindenki a maximumot nyújtotta.

U14: Dabas- KTE LA 2-3

Csima Gyula: – Jelenleg még van bennem hiányérzet, mert játékban és fizikálisan sem azt az arcunkat mutatjuk, ami ősszel jellemző volt ránk. Sok munka vár még ránk a felkészülés során.

U11: Cegléd – KTE LA 0-2

Filus Gábor: – A csapat nagyon jól teljesített, a nagy szél ellenére egész mérkőzésen uraltuk a játékot. Szép támadásokat vezettünk, sok helyzetet dolgoztunk ki. A pálya minden területén jól játszottunk és remek hozzáállás volt mindenki részéröl. Jól védekeztünk és nagyszerűen hoztuk ki a labdát. Labdavesztésnél gyors visszatámadás után sok labdát tudtunk szerezni, amiből gólokat szereztünk. Csak gratulálni tudok a gyerekeknek a pályán mutatott teljesítményhez és hozzáálláshoz.

Szerző: KTE/kteakademia.hu