U10: Fűkő Péter értékelte a szezont

Kiemelkedő őszük volt.

U10-es csapatunk is szép létszámmal dolgozik, az őszi teljesítményt Fűkő Péter értékelte.

Fűkő Péter szerint nagyon jó munkamorál jellemzi a korosztályt, de csak ez segít abban, hogy megfelelően fejlődjenek a gyerekek.

– Az első félévét kiemelkedőre értékelem. A gyerekek minden edzésen és mérkőzésen a legjobb teljesítményt szeretnék nyújtani, melynek eredménye a fejlődés magasfokú íve. A csapatunk a Dunamenti Ligában és a kiemelt Bozsik tornákon vett részt leginkább. Mind a két sorozatban nagyon jól teljesítettek a legények. Nívós mérkőzéseket játszottunk kiemelt csapatok ellen, ahol az esetek legnagyobb részében felülmúltuk ellenfeleinket. Igazi családias légkör és egység van a csapaton belül. Mindenki szeretne a legjobbak közé tartozni, ezért az edzéseken vannak kiélezett helyzetek is, de a fejlődésük egyik alappillére ez a mentalitás – mondta Fűkő Péter.

A korosztály trénere név szerint is értékelte játékosai őszi idényét, többen is kiemelkedően teljesítettek.

– Kiemelhetném a csapon belül a három kapusunkat, Papp Barnabást, Körtési Illést és Antal Zsombort is. Nagyon jó teljesítettek, több korosztályos edzőnek is felkeltették az érdeklődését országos szinten. A védekező játékosaink közül Polereczki Márk, Hoffman Bendegúz kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, de ide lehet sorolni Budai Somát is. Farkas Kelvin szintén védekező típusú játékos, ügyes volt ő is. A támadóink szintén az ország legjobbjaihoz tartoznak korosztályukban, így például Paor-Smolcz József és Géró Valentin. Molnár Bence és Farkas Flórián is inkább a támadó szekció tagjai, jó teljesítmény nyújtottak szintén. A védők és támadók között is sok egyéniség van, akik nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek és korosztályuk tehetségei. Vizeli András, Ilyés Benedek, Bisztricsány Nimród, Gyenes Gergő   egészen szenzációsak voltak, Pálnok Zalán, Gyenes Benett, Papp Olivér, Rácz Kornél, Eiler Zente, Tóth Barnabás, Garaczi Bence pedig bármikor berobbanhatnak a legjobbak közé, nagyon jó teljesítményt nyújtottak ők is – tette hozzá Fűkő Péter.

Szerző: KTE/kteakademia.hu