Tornagyőzelemmel kezdett az U11 Dömsödön

A Pereg Kupát nyerték meg a fiatalok.

Hétvégén Dömsödön lépett pályára egy tornán a KTE LA U11, mely egyben az első megmérettetés volt a gyerekek számára ebben az évben.

A csoportkörben a Cegléd, a Szigetszentmiklós és a Csepel volt a csoportban ellenfelünk, akik ellen veretlenek maradtunk, így bejutottunk a négy közé. Az elődöntőben a Dunakeszit sikerült legyűrni, majd a fináléban ismét az SZTK jött, akik ellen magabiztos játékkal szereztük meg az első helyet.

Verebélyi Gábor értékelése:

"Hétfőn kezdtük a felkészülést, szombaton már versenyeztünk is. Három edzés állt rendelkezésünkre, szerencsére csak egy-két hiányzónk volt ezeken. Nagyon örülök, hogy újra ilyen magabiztos játékkal sikerült győzedelmeskedni. Sebességben és összjátékban sikerült előre lépni, s bár csak három edzésünk volt idén, rengeteg elem visszaköszönt a pályán ezekből. A játékhelyzeteket nyugodtan, pontosan oldottuk meg, egész kevés hibával játszottunk. Bár 16-3-as gólkülönbséggel zártunk, a helyzetkihasználással akadtak gondjaink, többször kapkodtunk a kapu előtt, így csak későn tudtuk lezárni a meccseket. A csapat legjobbja és a gólkirály Lippai Tamás lett, aki végig nagy lelkesedéssel és akarattal játszott.”

Keret: Németi Nataniel, Lázár Benedek, Baranyi Dominik, Czéh Barnabás, Kristófik Dániel, Papp Kálmán, Ónodi Nándor, Lippai Tamás, Lőrincz Bertalan, Király Mátyás

Szerző: KTE/kteakademia.hu