Torbavecz Tamás: Még többet kell tennünk

U15-ös értékelő. 

A KTE LA U15-ös csapata nehéz féléven van túl a bajnokságban, ugyanis a kiegyenlített meccsekből ezúttal sok esetben fiataljaink jöttek ki rosszabbul. Torbavecz Tamás értékelt.

– Hogyan értékelnéd az őszi szereplést?

– Az országos bajnokságban a 9. helyen zártuk az őszt, két győzelem mellett egy döntetlent és nyolc vereséget értünk el. Az biztos, hogy nagyon szoros és kiegyenlített mérkőzések jellemezték az őszi szezonunkat, csupán nüanszok döntöttek minden találkozón. Ahhoz, hogy ezeket tavasszal a magunk javára fordítsuk, még többet kell tennünk.

– Mi kell ehhez?

– Az eredményesebb szerepléshez támadásban gólerősebbnek, a középpályán dinamikusabbnak és labdabiztosabbnak, hátul pedig stabilabbnak kell lennünk. A jobb szerepléshez elengedhetetlen, hogy az edzéslátogatottság stabilan magas legyen a tavaszi szezon során. Pozitívumként értékelem azt, hogy minden ellenfelünk ellen igyekeztünk kezdeményező futballt játszani.

– Kit emelnél ki?

– A csapatunkból Pulai Péter nyújtotta a legjobb teljesítményt, aki 10 gólt rúgott 11 mérkőzésen, de emellett a góljai mellett a mezőnyben is meghatározó játékosunk volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu