Szoros meccsen maradt alul az U17, ikszelt az U16

Eredmények.

Akadémia szekciónk csapatai közül az U19 sikeréről már korábban beszámoltunk, pályára lépett azonban az U17 és az U16 is.

U17: Fehérvár FC – KTE LA 1-0 (1-0)

U17 Alap csoport, 16. forduló

KTE: Hajnal – Szabó B., Keindl, Osvald, Sódar, Révész, Hajma, Hegyi, Doszkocs, Varga M., Kovács M. Csere: Lázár, Vincze, Lakatos-Lengyel, Lőrincz.

Gól: Bányai (44.)

Csima Gyula: – Mindkét csapat részéről dinamikus játék, sok párharc és jó megoldás jellemezte ezt a mérkőzést. A körülmények is kiválóak voltak. Az első játékrészben a Székesfehérvár akarata érvényesült, és egy szép támadás végén megszerezte a vezetést. Elsősorban a hosszú indítások okoztak problémát. A második félidőben több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, kombinatívan, kevé technikai hibával játszottunk, de sajnos csak kapufáig jutottunk. Minden dicséretet megérdemel a csapat.

U16: KTE LA – Kelen 0-0 (0-0)

U16 Alap csoport, 16. forduló

KTE: Sólya – Fajt, Hegedűs, Fürj, Jozic, Túri, Köblös, Supka, Tóth F., Szlovák, Sindel. Csere: Filus, Fenyvesi, Király, Utasi.

Benke József: – Az egész mérkőzésen nagy taktikai csata folyt, mindkét csapat próbálta ráerőltetni az akaratát ellenfelére. A mérkőzés vége nekünk sikerült jobban több gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, de ezekkel nem tudtunk élni, így meg kellett elégedni mindkét csapatnak az egy ponttal.

Szerző: KTE/kteakademia.hu