Szinte hibátlanra sikerült ez a forduló

Eredmények. 

Az U17-es és az U19-es korosztály ezútal pihent, így csak az U16 lépett pályára az Akadémia szekcióból, viszont Pre akadámia szekció csapatai veretlen hétvégén vannak túl. Az U14 egészen elképesztő meccset játszott, hiszen a gyerekek 0-3-ról fordítottak és nyertek Egerben. 

U16: Gödöllő – KTE LA 1-0 (0-0)

U16 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Katona – Hoffman, Fajt, Hegedűs M., Balogh, Révész, Köblös, Supka, Fenvyesi, Tóth F., Jozic. Csere: Hajnal, Juhász B., Kenderes, Keresztes, Pacsirta.

Benke József: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első 20 percben remekül működött a labdaszerzésünk az ellenfél térfelén. Több ziccerünk is volt, amit sajnos nem tudtunk értékesíteni. Ezután kiegyenlített játék zajlott a pályán, mindkét csapatnak adódott lehetősége a gólszerzésre. Egy szöglet utáni kavarodásból ellenfelünk betalált, ezzel otthon is tartotta a három pontot.

U15: Szolnok – KTE LA 0-3 (0-1)

U15 Alap csoport, 8. forduló

KTE: Németi – Lippai, Király, Filus, Ónodi, Kristóf, Kaldenecker, Somodi, Pulai, Baranyi, Csernák. Csere: Fodor, Laczkó, Varga J.

Gól: Somodi, Pulai, Csernák

Torbavecz Tamás: – Fegyelmezetten, taktikusan játszottunk, ez volt a győzelem kulcsa. Hátul stabilak voltunk végig, támadásban pedig eredményesek. A játék minőségén továbbra is javítani kell, elsősorban a technikai hibák és rossz döntések számát kell csökkenteni. A legjobb teljesítményt Ónodi Nándor nyújtotta.

U14: Eger – KTE LA 3-4 (2-0)

U14 Alap (kelet), 8. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Nyerges Mi., Nyerges Cs., Rau, Froci, Deák, Miseki, Ronkó, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Csorba, Kocsis, Sápi, Kerekes, Mészáros, Turóczy.

Gólszerzőink: Ronkó 2, Fricz, Turóczy

Dócs Dániel: – Egy kaotikus mérkőzésen vagyunk túl. Csak az első félidő utolsó 10 percében találtuk meg a ritmust, több szép támadást is vezettünk, de a befejezések nem sikerültek. Ekkor az ellenfelünk már két szöglet után szerzett góllal vezetett. A második félidő sem indult jól, egy előre vágott labdára jobban reagált ellenfelünk. Gyorsan sikerült megszerezni a szépítő gólt, ami felrázta a csapatot és onnantól kezdve folyamatos nyomás alá helyeztünk az Eger kapuját. A második gólunk volt szerintem a fordulópont, amikor elhitték a fiúk, hogy meg tudják fordítani a mérkőzést. Erre az utolsó előtti percben került sor. Kiemelném Ronkó Márk teljesítményét, két góljával hozott vissza minket a mérkőzésbe, illetve Fricz Pál és Miskei Koppány végig agilisan játszott.

U13: KTE LA – Szeged-Csanád GA 0-0

U13 Dél-kelet, 8. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Madarász, Takács M., Kárász, Horváth Sz., Nagymihály G. Csere: Arany, Ábrahám, Ónodi, Ürmös, Berta, Borsos.

Verebélyi Gábor: – Az első negyedben nagyon tapogatózva kezdtük el a játékot, nem alakult ki folyamatos játék és nagyobb helyzet egyik oldalon sem. A következő negyedekben már bátrabban futballoztunk, sikerült mezőnyfölényt és helyzeteket kialakítanunk, de gólt nem sikerült szereznünk. A látottak és a helyzetek alapján igazságos döntetlen született.

U12: KTE LA – Szeged-Csanád GA 2-1

U13 Dél-kelet, 8. forduló

KTE: Farkas Z. – Szuetta, Bertus, Füleki, Kern, Bencze, Némedi, Komonyi, Beszedics. Csere: Scheiner, Békési, Lajter, Kovrig, Lévay, Dunai, Szabó B.

Gólszerzőink: Beszedics, Lajter

Filus Gábor: – Az ellenfél jól kezdte a találkozót, agresszív letámadással, kemény játékkal. Kellett egy kis idő, hogy felvegyük a játék ritmusát. Bár kapkodtunk és pontatlanok voltunk, ennek ellenére irányítottuk a mérkőzést. Sok támadást vezettünk a széleken, de a kapu előtt hiányoztak a jó döntések. A hibák ellenére volt pár kiemelkedő teljesítmény, mely eldöntötte a három pont sorsát.

Szerző: KTE/kteakademia.hu