Peches vereséget szenvedett az U14, kettős MTK siker

A fővárosiak otthon tartották a pontokat.

A KTE LA U15 és U14 az MTK vendége volt vasárnap az élvonalban. Az U15 nem bírta el a védelem hiányzóit, míg az U14 ugyan a hajrában vezetést szerzett, de az MTK így is fordítani tudott.

U15: MTK – KTE LA 4-0 (2-0)

U15 I. osztály, 16. forduló

KTE: Radnóti (Győri 72.) – Gyenes, Jánosik, Dömötör, Ladics – Hajnal, Fodor (Galamb 72.) – Balla, Csányi (Patkós 41.), Balis (Sebestyén 57.) – Kárpáti (Lóth 69.)

Gól: Kiss (10., 43.), Herczeg (24.), Ilyés (69.)

Paksi Péter: Sajnos a mérkőzés előtt két fontos játékosom is kiesett a védelemből, ami miatt gyakorlatilag teljesen új összetételű csapatot kellett pályára küldenem. Lelkesen, de esélytelenül futballoztunk.

U14: MTK – KTE LA 2-1 (0-0)

U14 I. osztály, 16. forduló

KTE: Lehotai – Keindl, Bodnár, Gyapjas, Gál (Diószegi 53.) – Kovács D. (Bogdán 72.), Szabó B. – Lőrincz (Dinók 41., Major 78.), Lukács, Kovács M. (Petényi 41.) – Nagy Á.

Gól: Purzsa (77., 79.) ill. Nagy Á. (71.)

Csima Gyula: Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy a TK minősítés egy nagyon pozitív visszajelzés a munkánkra nézve, illetve elismerés a klubra nézve. A meccsről annyit, hogy az MTK jobban kezdett, játszották a rájuk jellemző sok passzos, sok mozgásos, dinamikus játékot. Az első félidőben így főleg védekezésre voltunk kényszerítve, de ezt jól megoldottuk, az MTK-nak egy nagyobb helyzete volt. A másodikban már bátrabban játszottunk, voltak szép támadásaink is, egyet sikerült góllal befejeznünk. Megvolt a lehetőségünk a második gólra is, de sajnos kimaradt a ziccerünk. A mérkőzés végén az MTK kihasználta végül egy rossz döntésünket, illetve egy balszerencsés labdaérintésünket, amivel megfordították a meccset. Ezzel együtt büszkék lehetünk a teljesítményünkre. Amiben javulni kell, az a labda nélküli mozgás, illetve a szélső pozíciókban sokkal bátrabb támadójátékot kell nyújtani, ebben előttünk volt az MTK.

Szerző: KTE/kteakademia.hu