Öt bajnokit játszunk szombaton

Az U15 és az U14 meccse elmarad.

A KTE LA korosztályos csapatai kivétel nélkül szombaton lépnek pályára ezen a hétvégén is. Az U15 és az U14 ferencvárosi vendégjátéka elmarad, de három csapatunk is itthon játszik.

U19: KTE LA – Paks, 14:00 (SZIK)

Nagyon jól megy Lóczi Péter csapatának ebben a bajnokságban, hiszen négy kör alatt nem találtak legyőzőre. Legutóbb az addig hibátlan Pécs ellen játszottak 1-1-es döntetlent szerdán, most egy újabb élcsapat lesz az ellenfelük. A Paks négy győzelem mellett csak egyszer kapott ki, több játékosuk tavaly még az NBIII-as tartalékok közt pallérozódott.

U17, U16: PMFC – KTE LA, 12:00 és 14:00

Széchenyi Márton csapata nagyon sokat tesz azért, hogy kilábaljanak a hullámvölgyből, hiszen a korosztály két bajnoki cím után idén még nem nyert bajnokit. A lőtt gólok számával idén sincs nagyobb gond, azonban hátul is gólerős a társaság, így talán egy kapott gól nélküli meccs lehet a kulcs az oly fontos első sikerhez. Az U16 önbizalomtól duzzadva léphet pályára, hiszen utóbbi két találkozójukat úgy nyerték meg, hogy 13 góllal terhelték meg az ellenfelek hálóját. A PMFC erős rivális lesz, ugyanis mindkét korosztályban az élbolyban szerepelnek.

U13, U12: KTE LA – Törökszentmiklós, 10:00 és 10:00 (SZIK)

Ellentétes erőt képviselő ellenfelek várnak ránk a régiós bajnokságban. Az U13 kifejezetten jól kezdte a szezont, három kör alatt hét pontot szereztek, míg a TFC pont nélkül az utolsó helyen tanyázik. Ennek tükrében a mérkőzés esélyesei mi vagyunk, de az U12-ben már kiszámíthatatlanabb lesz a csata, hiszen itt ellenfelünk megelőz minket.

Szerző: KTE/kteakademia.hu