Nincs megállás, újabb sikerek a régiós bajnokságban!

Nagyon szépen szerepelnek csapataink.

Az U13-as és U12-es régiós bajnokságban továbbra is nagyon megy csapatainknak, a fiatalok ezúttal a LUA Baja ellen tartották itthon az összes bajnoki pontot.

U13: KTE LA – Baja 4-1 (2-1)

Kiemelt U13, 4. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Szebellédi, Hegedűs – Simon, Roza, Nagy Á. – Csonka, Hoffman, Tóth.

Csere: Méhes, Laczkó, Keresztes, Köblös, Gajdos, Hajnal, Katona

Gól: Hoffman (4.), Tóth (22.), Laczkó (36.), Köblös (44.) ill. Burányi (9.)

Verebélyi Gábor: Őszintén szólva könnyebb mérkőzésre számítottam, a Baja azonban szép focira törekedett, kellemes csalódás volt ilyen szempontból ellenfelünk maximálisan. Így is korán megszereztük a vezetést, majd a gyors bajai egyenlítés ellenére is végig megvolt a mezőnyfölényünk. Sok helyzetünk volt, sajnos sokat ki is hagytunk, kicsit hullámzó volt a játékunk. Gratulálok a fiúknak!

U12: KTE LA – Baja 8-1 (0-1)

Kiemelt U12, 4. forduló

KTE: Németi – Veréb, Nagy M., Szabadi, Papp – Csorba, Czéh, Lőrincz – Király.

Csere: Lázár, Ónodi, Lippai, Pulai, Gulyás, Kristófik, Filus, Baranyi.

Torbavecz Tamás: A korai kapott gól, a túlzott akarás és görcsösség miatt az első félidőben az ellenfél kapuja előtt rossz döntéseket hoztunk, emiatt nem tudtunk eredményesek lenni. A második félidőben az első gólunk felszabadította a játékosokat, ezek után már könnyebb dolgunk volt, és felőröltük ellenfelünket. Nagyon örülünk a győzelemnek, de a legfontosabb, hogy a gyerekek tapasztalatot szereztek abból, hogy egy nehéz szituációból hogyan lehet kiutat találni. Ettől válnak igazán jobb játékosokká!

Szerző: KTE/kteakademia.hu