Megnyerte a Kerek Kupát a KTE LA U10

A Kerekegyházi SE ismét színvonalas tornát szervezett. 

A Kerekegyházi SE ismét kitett magáért, kitűnő tornát szerveztek hétvégén, melyen a KTE LA U10-es együttese vett részt. Verebélyi Gábor csapata veretlen teljesítménnyel zárt az élen.

Az U11-es korosztálynak kiírt tornán a házigazdák mellett a Mercedes-KLC, a Szalkszentmárton és a Tiszaalpár alkotta csapatunk mellett a mezőnyt. A torna egyik apropója Király Mátyás köszöntése volt, aki éppen akadémiánkhoz igazolt a tél folyamán Kerekegyházáról, a szervezők ezzel a tornával búcsúztak el tőle, így Matyi ezen a tornán hazai színekben szerepelt. A tornát a KTE LA magabiztos, veretlen teljesítménnyel nyerte meg, Pulai Péter 8 góljával gólkirály lett.

Verebélyi Gábor értékelése:

„Szeretném megköszönni a meghívást, illetve a Kerekegyházi SE utánpótlás edzőinek munkáját, nagyon jól szervezett tornán vagyunk túl, ami végig jó hangulatban, baráti környezetben zajlott. Nagy öröm volt látni, hogy mennyire fontos nekik egy-egy labdarúgó további sorsa és fejlődése. Csapatunk a tornán nagyon jó szellemben játszott, sok szép megoldást láttam a gyerekektől, megérdemelten nyerték meg a kupát az egy évvel idősebb korosztályban. Csapatunkban bemutatkozott az U9-es Szombati Sándor is aki, 5 góllal járult hozzá a sikerhez, Pulai Péter emellett gólkirályi címet szerzett. Gratulálok a fiúknak!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu