Magabiztos sikerek a Karcag ellen

Mindkét csapatunk nyerni tudott. 

U13-as és U12-es korosztályunk a Karcagot fogadta az aktuális bajnoki fordulóban, fiataljaink magabiztos játékkal tartották itthon a pontokat.

Sziegl Gábor együttese az első perctől kezdeményezően lépett fel a vendégekkel szemben, ennek eredményeként nagyon gyorsan eldöntötték a pontok sorsát. Tóth László 22 perc alatt mesterhármast rúgott, a félidőben már 5-0 volt a javunkra, amit fordulás után további szép akciókkal és gólokkal sikerült megfejelni.

U13: KTE LA – Karcag 8-0 (5-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 10. forduló

KTE: Polyák – Juhász, Tóth B., Jócsák, Balis – Mányoki, Szabados, Fodor – Balla, Tóth L., Pusztai.

Csere: Makádi, Faragó, Horváth

Gól: Tóth L. (6., 7., 22.), Balla (18.), Balázs (24. – öngól), Pusztai (35.), Balis (59.), Horváth (60.)

Sziegl Gábor: Egy szerényebb képességű csapat ellen arattunk magabiztos győzelmet. Nagyobb hatékonysággal és koncentrációval kétszer ennyi gólt is rúghattunk volna.

Az U12-es együttes is itthon tartotta a pontokat, Dócs Dániel csapata is hasonló hatékonysággal vágott neki az első félidőnek. A 8. percben Bodnár egy megkerülős csel után hozta kihagyhatatlan helyzetbe Nagy Bencét, majd a 17. percben egy szabadrúgás kombináció zárult Losonczi góljával. Öt minutumnak kellett eltelnie ahhoz, hogy egy Móczó által előrevágott labdára Nagy startoljon rá, majd szerezze meg második gólját. Fordulás után ugyan a vendégek szépíteni tudtak, de az utolsó szó Lőrincz Mátyásé volt, aki Terbe beadásából volt eredményes.

U12: KTE LA – Karcag 4-1 (3-0)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 10. forduló

KTE: Móczó – Petényi, Gyapjas, Koncz, Bodnár – Doktor, Losonczi, Terbe – Nagy B.

Csere: Csizmadia L., Csizmadia D., Lőrincz, Gál.

Gól: Nagy B. (9., 22.), Losonczi (18.), Lőrincz (54.) ill. Béres (34.)

Dócs Dániel: Az elmúlt meccsekhez hasonlóan küldtem pályára a fiúkat. A cél, hogy a védekezés legyen rendben, ebből szerezzünk minél több labdát, a támadásokban pedig engedjék szabadjára kreativitásukat is. Már az első percektől kezünkbe is vettük az irányítást, szép gólokat szereztünk, bár a labdakihozatalt egészen bátor letámadással próbálta számunkra bonyolítani a Karcag. Fordulás után volt egy gyengébb 10 percünk, de meg lehetek elégedve a fiúkkal.

Szerző: KTE/kteakademia.hu