Kilencet lőtt az U14, idegenben ikszelt az U12

Az U15 és az U13 kikapott.

Pre Akadémia szekciónkhoz tartozó csapataink vegyes eredményeket értek el ezúttal, győzelemnek az U14 örülhetett Salgótarjánban.

U15: III. kerület – KTE LA 2-0 (1-0)

U15 Alap, 6. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Király, Filus, Ónodi, Kristóf, Pulai, Baranyi, Kaldenecker, Csorba, Varga J. Csere: Csernák, Laczkó, Batfalszky, Lőrincz, Nagy M.

Torbavecz Tamás: – Mezőnyben kiegyenlített mérkőzést játszottunk, de a támadó harmadban súlytalanok voltunk megint. A sebesség hiányzott belőlünk legjobban, ezen kívül technikai képességekben is alulmaradtunk ellenfelünkkel szemben. Tovább nehezítette helyzetünket, hogy ugyanolyan kaliberű szabálytalanságért ellenfelünk büntetőt rúghatott, mi pedig nem.

U14: SBTC – KTE LA 0-9 (0-5)

U14 Alap (kelet), 6. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Nyerges M., Eiler, Rau, Fricz, Deák, Miskei, Ronkó, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Nyerges M., Mészáros, Nyerges Cs., Kerekes, Végert, Sápi.

Gól: Deák 2, Fricz 2, Paor-Smolcz, Eiler, Polgár, Kerekes, Ronkó

Dócs Dániel: – Ellenfelünk nem helyezett ránk nyomást, visszaállt a saját térfelére. Folyamatosan tudtuk irányítani a mérkőzést, egy térfélen folyt a játék, miután az ellenfél térfelén labdákat tudtunk szerezni. Egymás után dolgoztuk ki a helyzeteket, amiből sok kimaradt az első 30 percben. Örülök, hogy mindenkinek tudtam elegendő játéklehetőséget adni, és a minőségi játékot is végig fent tudtuk tartani. Helyzetkihasználáson javítani kell. Sok kiemelkedő teljesítmény mellett Polgár Patrikot emelném ki, aki gólja mellett még négyszer vállalt szerepet előkészítésben.

U13: Békéscsaba – KTE LA 4-0

U13 dél-kelet, 6. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Nagymihály G., Csóka, Madarász, Csutak, Czibók, Horváth Sz., Kárász. Csere: Ónodi, Berta, Bagi, Nagy A., Szabó M., Ürmös, Borsos, Dulai.

Verebélyi Gábor: – Jó iramú, a fejlődésünk szempontjából nagyon jó mérkőzést játszottunk. A 10. másodpercben megszerezhettük volna a vezetést helyette a 27. másodpercben a Békéscsaba szerezte meg. Ezután jó sebességben játszott mindkét csapat és kiegyenlített lett a játék mind a két oldalon helyzetekkel, amiket mi kihagytunk, azt a viharsarkiak berúgták. Három gyermeteg gólt kaptunk, amit tulajdonképpen mi hoztunk össze az ellenfélnek, ezzel el is döntöttük a találkozót.

U12: Békéscsaba – KTE LA 1-1

U12 dél-kelet, 6. forduló

KTE: Farkas – Bovier, Kern, Füleki, Bencze, Komonyi, Némedi, Eiler, Beszedics. Csere: Szikora, Dunai, Kovrig, Lévay, Békési, Szabó B., Lajter.

Gólszerzőnk: Eiler

Filus Gábor: – A mérkőzést a jobban kezdte az ellenfelünk, több támadást vezettek, a védekezésre több hangsúlyt kellett fektetni. Próbáltuk rendezni sorainkat, ez időnként működött, viszont a helyzetkihasználásunk, a kapu előtti döntések, a befejezések nem voltak megfelelőek. Úgy gondolom, a játékunk kapkodó volt, sok labdát szórtunk el a pálya minden területén, de a gyerekek akartak küzdöttek az utolsó pillanatig. Edzésen dolgozunk, hibáinkat javítjuk és most már csak a Vasas elleni mérkőzésre koncentrálunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu