Jobbnak bizonyult az MTK

Mindkét korosztályban.

A KTE LA U13 és U12 hétvégén az MTK-t fogadta hazai környezetben. A kék-fehérek esélyeshez méltó játékkal vitték el a pontokat.

U13: KTE LA – MTK 0-3

U13 Dél-Keleti csoport, 7. forduló

KTE: Lázár – Kristófik, Szabadi – Veréb, Baranyi, Czéh, Lőrincz, Papp – Mező.

Csere: Kis, Pulai, Filus, Király, Csorba, Lippai, Kristóf, Ónodi.

Gól: Fodor (26.), Doroszlay (31.), Dobrai (69.)

Dócs Dániel: A meccs eredménye nem adja vissza a mutatott teljesítményt. Talán az eddigi bajnokikat figyelembe véve a legjobb teljesítményt nyújtottuk. Összeszedett, jó futballt játszottunk, nem változtatva a játék felfogáson letámadással játszottunk. Rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, de visszatérő probléma a helyzetkihasználásunk. Ilyen ellenféllel szemben nem fér bele, hogy üres kapura mellé lőjük a labdát. Az utolsó 20 percben engedtük át a területet az ellenfélnek, előtte 60 percig mi irányítottuk a játékot. Védekezésünk jól működött, a letámadásban is voltak lehetőségek. Minden elmond, hogy a meccs végén az MTK edzője odajött gratulálni, és azt mondta, hogy jól játszottunk és jobbak voltunk.

U12: KTE LA – MTK 1-9 (1-4)

U12 Dél-Kelet, 7. forduló

KTE: Endre – Turóczi, Sápi, Kerekes, Szenczy – Kovács K., Horváth Á., Paor-Smolcz – Deák.

Csere: Tóth B., Kovács B., Czúth, Oláh, Meggyesi, Gál M., Ronkó, Bencze, Mészáros M.

Gól: Bencze (22.) ill. Angyal (16., 74.), Bodnár (27., 40., 60., 69.), Bíró (39., 63., 66.)

Verebélyi Gábor: Szokásainknak megfelelően ismét két sorral álltunk fel. Az lila sor játékban megközelítette ellenfelünket, ők összesítésben 0:2-t játszottak, de a  fehér sorunknál nagy volt a különbség játékban. Csapatként egyre jobban működünk, kondícióban is sokat javultunk, de még van min dolgoznunk.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu