Így telnek a fiatalok napjai: Kuchta Benedek és Katona Olivér

A meccsek nagyon hiányoznak nekik.

Sorozatunkban ezúttal is két játékos mindennapjaiba nyertünk betekintést, ezúttal az U17-es Kuchta Benedek, illetve az U12-es Katona Olivér mesélt.

Kuchta Benedek (U17):

„Délelőtt óráim vannak, a délutánomat általában a sportra áldozom. A kemény, hosszú és rövid futások, a sok technikai feladat, illetve az erősítés elengedhetetlenek, hogy a formámból ne veszítsek, most olyan dolgokra is jut idő az edzéseken, amikre eddig nem. Kétnaponta olyan labdás edzéseket tartok, melyeken a fókusz azokon a képességeken van, amikben gyengébbnek érzem magam. Ebben nagyon sokat segít vezetőedzőnk, Marci bá’ is, az ő útmutatásai szerint zajlanak ezek a gyakorlatok. Az edzések után tanulnom kell, ez estig szokott tartani. Hétvégen most több időm, ezt a családomra fordítom. Húgaimmal sokszor megyünk kirándulni és biciklizni a környéken, a kertészkedésre is jut idő. Rossz viszont, hogy a csapattársaimmal nem tudok találkozni, így elmaradnak a közös élmények. A legrosszabb a hétvégi meccsek hiánya, hiszen azt semmi sem tudja pótolni.”

Katona Olivér (U12):

„Alkalmazkodtam a kialakult helyzethez, mi az iskolában már korábban is használtuk a Classroom nevű alkalmazást, gy nem okozott gondot a használata. A délelőttök tanulással telnek, órarend szerint kapjuk a feladatokat. Délután edzés, foci, xboxozás a program. A régi KTE pályára szoktunk kijárni futni minden másnap. Szüleimmel szoktam egyébként focizni, segítenek az edzésben. Több idő jut most a közös filmezésre, online játékokra, főleg a Fifával játszom. Már nagyon várom, hogy elkezdjük az edzéseket, folytassuk a bajnokságot!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu