Idegenben nyert az U16, öngóllal kapott ki az U19

Eredmények. 

Akadémia szekciónk két korosztályos csapata játszott hétvégén bajnoki meccset, az U19 kikapott Szombathelyen, az U16 Kelenföldön nyert viszont. 

U19: Szombathelyi Haladás – KTE LA 2-0 (0-0)

U19 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Győri A. – Ruzsa, Ladányi, Kárpáti, Balis, Tóth L., Balla, Béleczki, Bálint, Horváth, Fodor. Csere: Virágh, Ladics.

Lóczi Péter: – A múlt heti játékunkhoz képest hatalmasat javultunk, az első tíz percet leszámítva, végig irányítottuk a mérkőzést. A támadó harmadban viszont elfogyott a tudományunk, rendre rossz és szinte már érthetetlen döntéseket hoztunk, ziccereket hagytunk ki, rossz átadások jellemezték a támadóink játékát. Még ezt is elbírtuk volna, de az első bekapott gólunk nagyon megfogta a csapatot, tragikomikus öngólt hoztunk össze, amilyet nem sokat lát az ember futballmérkőzésen. A gól előtti utolsó három érintés a miénk volt, az ellenfél a közelben sem volt, mégis sikerült öngól vétenünk. Sajnálom a csapatot, mert ezután is mentek előre a srácok, de ez lelkileg nagyon megviselte őket, és már nem tudtunk visszajönni a meccsbe.

U16: Kelen – KTE LA 0-3 (0-1)

U16 Alap csoport, 5. forduló

KTE: Hajnal – Hoffman, Fajt, Hegedűs, Balogh, Nagy Á., Köblös, Révész, Fenyvesi, Tóth F., Jozic. Csere: Németi, Simon, Kenderes, Pacsirta, Supka.

Gól: Hegedűs, Tóth F., Köblös

Benke József: – Magabiztosan játékkal hoztuk el a pontokat Kelenföldről. Védekezésünk remekül működött, egy-két kivétellel sikerült megakadályoznunk ellenfelünket, hogy eljusson a kapunkig. Támadásban sokkal hatékonyabbak voltunk az elmúlt hetekhez képest, többnyire a széleken sikerült ellenfelünk védelme mögé kerülnünk, amiből gólokat tudtunk szerezni. Több ziccert is elhibáztunk, nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Szerző: KTE/kteakademia.hu