Hazai tornát rendeztünk a Dunamenti Ligában

Erős mezőnyben.

A Dunamenti Liga U10-es és U11-es fordulóját ezúttal a Széktói Stadionban rendezte klubunk, ahol az Újpest, a Honvéd és a Vasas volt az ellenfelünk.

Fűkő Péter, az U10 edzője: – Színvonalas mérkőzést játszottunk mind a három csapat ellen. Tetszett a gyerekek hozzáállása. Tökéletesen szolgálták a meccsek a gyerekek fejlődését. A párharcokat sokkal magasabb arányban nyertük meg, mint eddig, ami számomra nagyon pozitív volt. Főleg azért, mert három kiemelkedő csapat ellen tudtuk ezt a teljesítményt nyújtani. Gratulálok mindenkinek, fantasztikusan teljesítettek a gyerekek!

Rádi Zsolt, az U11 edzője: – Talán a legnehezebb hétvégénk volt ez az ellenfelek tükrében. Vegyes eredményekkel zártunk, egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Pozitívum, hogy nem voltunk alárendelt szerepben, jól fociztunk, de a kapu előtt nem voltunk elég koncentráltak. Az első két mérkőzésen sok helyzetünk volt, de nem tudtuk gólra váltani a lehetőségeket. A harmadik meccsbe még elszántabban vetették bele magukat a srácok, aminek meglett az eredménye. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk, egy-két fejlesztendő területre is fény derült. Dolgozunk tovább, gratulálok mindenkinek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu