Háromgólos hátrányból állt fel az U14, fordulatos meccset játszott az U15

Korosztályos csapataink jövőre is az élvonalban szerepelhetnek.

A KTE LA U15 és U14 is a PMFC ellen fejezte be a 2018/2019-es szezont. Az U15 ötgólos meccsen maradt pont nélkül, míg az U14-nek háromgólos hátrányt is sikerült ledolgoznia.

Az idősebbek meccsén a vendégek háromszor is vezetéshez jutottak, amire két válaszunk volt csak sajnos. A KTE LA hiába futballozott jól, illetve alakított ki helyzeteket, büntetőt is hibáztunk, ami már nem fért bele. Az U14 ugyanakkor nagyon izgalmas mérkőzéssel zárt, hiszen bő húsz perc után a PMFC három góllal vezetett, amit azonban nagy akarással sikerült ledolgozni.

U15: KTE LA – PMFC 2-3 (1-2)

U15 I. osztály, 30. forduló

KTE: Zábráczki – Bogdán, Győri, Horváth, Szamosi (Szalai 52.) – Marsa (Török 52.) – Barkóczi, Lengyel, Kovács Á., Molnár – Gyarmati.

Gól: Kovács Á. (33.), Molnár (49.) ill. Kiss (2.), Szűcs (39., 62.)

Lóczi Péter: Nem sikerült a múlt heti nyerő formánkat átmenteni, vereséget szenvedtünk úgy, hogy a Pécs háromszor lőtt kapura, abból mind gól lett. Mi három kapufát lőttünk, számtalan ziccer maradt ki, és a szokásos büntetőnket is kihagytuk. Ez tavasszal az ötödik kihagyott büntetőnk volt, ami szerintem egészen biztosan rekord a maga módján. Szerettünk volna győzelemmel és jó játékkal búcsúzni a bajnokságtól, a jó játék megvolt, a szerencse most nem állt mellénk!

U14: KTE LA – PMFC 3-3 (1-3)

U14 I. osztály, 30. forduló

KTE: Radnóti – Szekeres, Nagy (László 35.), Kónya (Baranyi 27.), Ruzsa – Bálint (Balla 41.), Gondi, Átrok, Fekete – Majoros, Vincze.

Gól: Majoros (38.), Fekete (46.), Vincze (81.) ill. Kiss (10.), Bukovics (15.), Vas (22.)

Csima Gyula: Sok hibát követtünk el az első félidőben, ennek az edzői részét is vállalom, ráadásul sérülések miatt mindkét középhátvédünket le kellett cserélni. Szünetben tisztáztuk a sorokat és a feladatokat, így a második félidő sokkal jobban sikerült. Kicsit pontosabb játékkal akár a fordítás is összejöhetett volna, de 0-3-ról visszajönni már önmagában nagy teljesítmény. 

Csapataink összesített eredményükkel megőrizték helyüket az élvonalban, az U15 a 10., míg az U14 a 12. helyen végzett. 

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu