Halasztott Bozsik-programot pótoltak csapataink

Jól szerepeltek csapataink. 

Vasárnap Nyíregyházán volt jelenése a KTE LA U11-nek és U10-nek, két korosztályos csapatunk a korábbról elhalasztott, nyíregyházi Bozsik-programon vett részt.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11) értékelése:

„Egyik legjobb teljesítményünket nyújtottuk, három győzelem mellett egy-egy döntetlennel és vereséggel zártuk a napot. A hazaiak ellen rögtön egy nagy vereségbe szaladtunk bele, de nem estünk össze, a Debrecen és a Békéscsaba ellen magabiztos sikereket arattunk. A DVTK ellen sajnos csak kapufákig jutottunk, a helyzetkihasználásunk akadozott, így be kellett érnünk a döntetlennel. A Szolnok ellen mindenképpen győzelemmel szerettünk volna zárni, nagy tempót diktáltunk, s bár a fáradtság miatt sok pontatlanságunk volt, kétgólos sikernek örülhettünk a végén. Külön dicséret jár a csapat minden tagjának, hogy az első mérkőzésen elszenvedett nagy különbségű vereség után is kiváló mentalitással léptek pályára, ez ráadásul nagyszerű játékkal is párosult. Csapatunkból minden játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott, Nagy Levente kiváló támadójátékáért különdíjat kapott.”

Verebélyi Gábor (U10) így foglalta össze a napot:

„Hosszú, fárasztó utazás után, a hirtelen jött melegben kellett játszanunk, ami a srácok koncentrációját befolyásolta. Ennek ellenére nagyon jó eredményekkel érkeztünk haza. A DVTK ellen újra jó színvonalú meccset nyertünk meg, a Bozsik Akadémia és a Békéscsaba ellen hátrányból fordítva sikerült nyernünk. A Debrecentől és a Szolnoktól most sajnos kikaptunk, előbbi találkozón így is jól játszottunk, utóbbin viszont teljes összeomlás történt. Lázár Benedek kiválóan védett a tornán, oklevelet is ő kapott most.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu