Gödöllőn folytatódott a Dunamenti Liga

Két korosztályban.

U9-es és U8-as korosztályunk Gödöllőn folytatta a Dunamenti Liga megmérettetéseit, ahol ismét erős riválisokkal találkoztak.

Pelikán István, az U9 edzője: – Ezúttal sem okoztak csalódást a gyerekek. A Dunamenti Ligában a Honvéddal és a Vasassal találkoztunk, de Kelennel is játszottunk egy edzőmeccset. Nagy elánnal és hatalmas lelkesedéssel futballoztunk, jó megoldások, cselek és eredményes játék volt ennek a jutalma. Ehhez a bátor játékhoz külön is gratuláltam. A keret egy rész a Kiskunfélegyházával csapott még össze Benke Balázs irányításával. Szép labdakihozatalok, támadásvezetések, letámadások jellemezték a játékunkat. Néhol voltak elhamarkodott, elkapkodott döntések, de nagy részben tudták alkalmazni az edzésen tanultakat a gyerekek. Le a kalappal, a Félegyházának pedig köszönjük, hogy eljött.

Pászti Botond, az U8 edzője: – Remek mérkőzéseket játszottunk a Honvéddal és a Vasassal, kitűnő erőt képviselő ellenfelekről van szó. Nagy dolog, hogy jó játékkal, több gólt szerezve értünk el magabiztos győzelmeket, nagyon elégedett voltam mindenkivel. Jó hozzáállással, kezdeményezően és ötletesen fociztunk, szebbnél szebb gólokat szerezve. A jövőben is ilyen töretlen lelkesedéssel megyünk tovább!

Szerző: KTE/kteakademia.hu