Fűkő Péter: Sokat tanultunk és fejlődtünk

U10-es értékelő.

A KTE LA U10-es csapata tartalmas őszt hagyott maga mögött, a gyerekek több sorozatban is tapasztalatot szerezhettek. Fűkő Péter értékelése.

– Hogyan telt számotokra az ősz?

– Kiemelt és hazai rendezésű Bozsik tornákon, valamint a Dunamenti Ligában tudtunk megfelelő mennyiségű játékpercet gyűjteni. Az üres hétvégéken minitornákon, vagy edzőmérkőzéseken vettünk részt. Ezen felül egy nemzetközi tornát is maga mögött tudhat a csapat, melyet Lengyelországban rendeztek. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőleg azonos, vagy jobb képességű csapatokkal találkozzunk.

– Hogyan értékeled az elvégzett munkát?

– Az őszi meccsnapokon maximálisan megkaptuk a fejlődés szempontjából fontos, intenzív és kiemelt meccseket. Sokat tanultunk, sokat fejlődtünk, de természetesen sok területen kell még előre lépnünk. A csapat létszáma magas, sok játékosban látunk arra lehetőséget, hogy kiemelt csapatokban futballozzon, ehhez megpróbáljuk továbbra is a legmegfelelőbb edzésmódszereket biztosítani.

– Kiemelnél valakit?

– Egyénileg több kiemelkedő személyiség is van a csapatban, de mint írtam, ez csak az út kezdete, szeretnénk minél több tehetséget a sorainkban tudni és kinevelni. Gratulálok mindenkinek az őszi meccsekhez, edzésekhez. Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu