Egy siker, egy vereség Karcagon

Az U13-nak kinyílt a gólzsák. 

A régiós bajnokságban ezúttal Karcagon lépett pályára a KTE LA U13 és U12, ahol az idősebbek magabiztos győzelmet arattak, a kisebbek ezúttal pont nélkül maradtak.

Az U13 győzelméhez már az elejétől nem férhetett kétség. Bár a Karcag megszerezte a vezetést, már a szünetben 5-1-re vezettünk, majd a fordulás után sem változott a játék képe, folyamatosan potyogtak a kecskeméti gólok. Az U12-nek ebben a fordulóban semmi sem akart összejönni, a Karcag egy szabadrúgással szerzett vezetést az első félidőben, amit a fordulás után további kettővel toldott meg bizonytalanságainknak köszönhetően. Visszakapaszkodni nem, csak kozmetikázni sikerült már az eredményen.

U13: Karcag – KTE LA 2-10 (1-5)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 23. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Gyapjas, Tóth B., Visinka – Szabados, Hajnal, Pusztai – Petényi, Balla, Tóth L.

Kispad: Polyák, Mányoki, Balis, Horváth

Gól: Farkas (4.), Fátyol (56.) ill. Balla (6.), Petényi (17.), Hajnal (20.), Tóth L. (21., 23., 40., 54.), Mányoki (32., 35.), Visinka (58.)

Bódi Attila: Régóta vártunk már egy ilyen mérkőzésre, amikor a tudásbeli fölényünk eredményben is megmutatkozik. Ezen a mérkőzésen a sok jó egyéni teljesítmény gólokban is megnyilvánult.

U12: Karcag – KTE LA 4-2 (1-0)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 23. forduló

KTE: Bogdán – Kovács, Gál, Koncz, Lőrincz – Terbe, Sódar, Doktor – Major.

Kispad: Csizmadia D., Csizmadia L., Nagy, Bodnár.

Gól: Lólé (28., 36.), Csukodi (33., 48.) ill. Sódar (42.), Nagy (55.)

Dócs Dániel: Sajnos már az első percektől kezdve látszódott a fásultság rajtunk, túl mélyről kezdtünk el építkezni, mindig csak szaladtunk a labda után támadásoknál. Két belső középpályásom és a védelmem is nagyon hátulról akart játszani, helyzeteink így is voltak, de azokat nem tudtuk kihasználni. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ellenfelünk egy szabadrúgás után, nagy szerencsével megszerezte a vezetést. Második félidőre próbáltunk váltani cserékkel is, feljebb toltuk a védekezést, ami ugyan gólokban is megmutatkozott, de hátul sorban követtük el az egyéni hibákat. Csalódottak vagyunk a mutatott produkció miatt.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu