Dupla öröm Békéscsabán

Mindkét korosztály nyert. 

A KTE LA U13-as és U12-es csapata hétvégén Békéscsabára látogatott, ahol az UFC volt ezúttal ellenfelük. Mindkét korosztály magabiztos sikerrel vette az újabb akadályt.

Az U13-as találkozón már a 4. perben előnybe kerültünk, Balis vette be a hazai kaput. Ezt követően is aktívak maradtunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, Fodor révén növeltük is az előnyt a második félidő elején. Bár a hajrában egy öngóllal kapaszkodtak a békéscsabaiak, Pusztai pontot tett a fontos kérdések végére.

Az U12-es együttes nem bízott semmit a véletlenre, hiszen 11 perc elteltével 3-0-ra vezettek, s bár a szünet előtt még szépítettek a hazaiak, a második félidőben további két kecskeméti góllal tettük biztossá sikerünket. Különösen Lőrincz gólja sikerült szépre, aki 15 méterről lőtt a jobb felsőt.

U13: Békéscsaba UFC – KTE LA 1-3 (0-1)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 18. forduló

KTE: Makádi – Szabados, Balis, Jócsák, Visinka – Fodor, Tóth B., Hajnal – Balla, Tóth L., Horváth.

Csere: Polyák, Petényi, Pusztai, Gyapjas, Mányoki, Juhász

Gól: Juhász (60. – öngól) ill. Balis (4.), Fodor (32.), Pusztai (60.)

Bódi Attila: Újabb győzelem, de a játékunk minősége továbbra sem éri el azt a szintet, amit szeretnénk. Óriási mezőnyfölényben játszottunk, az ellenfél alig tudott átjönni a térfelünkre. Gyorsan megszereztük a vezetést, minden adott volt, hogy egy nyugodt mérkőzésünk legyen, de most sem sikerült! Sok helyzetet hibázunk el, ezzel elveszítjük az önbizalmunkat, ami később a játék minőségére is kihat. Ezen kell változtatnunk, de hiszem, hogy sikerül, mivel a srácok hozzáállása megvan.

U12: Békéscsaba UFC – KTE LA 1-5 (1-3)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 18. forduló

KTE: Csizmadia L. – Gál, Koncz, Losonczi, Sódar – Doktor, Kovács, Lőrincz – Major.

Csere: Bogdán, Csizmadia D., Terbe.

Gól: Süle (25.) ill. Doktor (7., 11.,), Lőrincz (9., 39.), Major (56.)

Dócs Dániel: Az első félidővel egyáltalán nem voltam megelégedve. Kapkodó volt a csapatjátékunk, sok rossz döntéssel, még így is, hogy 3-1-re vezettünk szünetben. Több nagy helyzetet is elrontottunk, középen és hátul egyszerű labdákat szórtunk el rossz helyen, a gólt is így kaptuk. Többet használhattuk volna a széleket, mert középen jól tömörült az ellenfél. A második félidő sokkal jobban tetszett. Megnyugodtak a fiúk, többször is szépen tartották a labdát, türelmesen passzoltunk, ezzel akár percekre is a kapujához tudtuk szögezni az ellenfelet. Elégedett vagyok a csapattal, a második félidőnket kell átmenteni jövő hétre a Szeged ellen.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu