Csak megszorongatni tudtuk a Honvédot

Elvitte a pontokat a Honvéd-MFA. 

A KTE LA U15-ös és U14 csapata a Honvéddal találkozott az élvonalban, a kispestiek ezekben a korosztályokban is igen jó erőkből állnak. Bár nem vallottunk szégyent, a pontokat elvitte ellenfelünk.

Az U15-ös találkozón a Honvéd gyorsan megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt növelték is előnyüket. Bár a KTE LA több lehetőséget és helyzetet kidolgozott, a kapu előtt sokkal magabiztosabb volt ezúttal ellenfelünk, így tovább nőtt a különbség. Bár Pető góljával szépítettünk, az utolsó szó a vendégeké volt. Az U14-es meccsen kiélezett küzdelem alakult ki, a Honvéd 20 perc elteltével tudott betalálni. A jó iramú találkozón végig harcban voltunk az egyenlítésért, de a hajrában ismét a kispestiek bizonyultak higgadtabbnak.

U15: KTE LA – Honvéd-MFA 1-4 (0-2)

U15 I. osztály, 26. forduló

KTE: Zábráczki – Győri, Horváth, Heidrich (Török 56.), Szamosi (Ádelhardt 10.) – Goretich (Bogdán 56.), Lisku (Kovács 41.), Gyarmati (Szalai 50.) – Barkóczi, Lengyel, Molnár (Pető 50.).

Gól: Pető (67.) ill. Pilter (11.), Ulbert (33.), Kiss (47.), Rácz (79.)

Lóczi Péter: Nem sikerült újabb bravúrt véghez vinnünk, a Honvéd megérdemelten vitte el tőlünk a három pontot. A támadójátékunk viszonylag rendben volt, szép támadásokat vezettünk, lehetőségeink is voltak, de a védekezésünkbe most a szokottnál több egyéni hiba csúszott, és ezt a Honvéd könyörtelenül kihasználta. 

U14: KTE LA – Honvéd-MFA 0-2 (0-1)

U14 I. osztály, 26. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 79.) – Vincze (Bálint 68.), Benke, Nagy, Kónya – Erhardt (Szekeres 61.), Gondi, Átrok, Ruzsa (Baranyi 76.) – Majoros, Fekete (László 76.).

Csima Gyula: Először is szeretnék gratulálni az U16-nak a bajnoki címhez, gondolok itt a játékosok mellett a teljes stábra! Ami minket illet, kitűnő meccset játszottunk. Végig partiban voltunk, kiegyensúlyozottan játszottunk, megvoltak a lehetőségeink. Talán a kapu előtti határozottság döntött a Honvéd javára.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu