Biztos játékkal nyert az U15 és az U14 is

Négy korosztályunk is pályára lépett.

Pre akadémia szekciónk mind a négy korosztályos csapata bajnoki meccset játszott a hétvégén, az U15 és az U14 ünnepelt ezúttal győzelmet.

U15: KTE LA – Gödöllő 5-1 (1-1)

U15 Alap csoport, 13. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Keresztes, Révész, Simon, Hoffman, Nagy Á., Méhes, Supka, Köblös.

Csere: Iványi, Pacsirta, Juhász, Pulai, Kenderes

Gólszerzőink: Révész, Nagy Á., Pulai, Kenderes, Juhász

Torbavecz Tamás: – Az eredménynek örülünk, a mutatott játéknak és a teljesítménynek nem. Az utóbbiakon javítani fogunk! A mérkőzés legjobbja Simon Bálint volt.

U14: KTE LA – SBTC 11-0 (8-0)

U14 Alap csoport (kelet), 15. forduló

KTE: Németi – Lippai, Filus, Ónodi, Horváth, Baranyi, Csorba, Czéh, Kaldenecker, Pulai, Lőrincz.

Csere: Lázár, Gulyás, Király, Batfalszky, Németh.

Gól: Kaldenecker 3, Pulai 2, Csorba 2, Németh 2, Lippai, Lőrincz

Csima Gyula: – Ezen a mérkőzésen a támadójáték dominált. Az első játékrészben jó százalékban értékesítette a csapat a helyzeteit. A második félidőben már több helyzet is kimaradt, nem mindig a legjobb megoldás született. A mérkőzésen Csorba Olivér nyújtotta a legjobb teljesítményt.

U13: Vasas – KTE LA 7-0

U13 Dél-kelet, 16. forduló

KTE: Endre – Gál M., Rau, Ronkó, Deák, Turóczy, Házi, Nyerges M., Nyerges Cs.

Csere: Nyerges M., Kerekes, Sápi, Szenczy, Kovács K.

Dócs Dániel: – Egy jól játszó Vasassal találkoztunk a hétvégén. Ez már a harmadik mérkőzésünk volt ellenük a szezonban. A mérkőzés első félidejében tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. Labdakihozatalokban és támadásépítésben is előre léptünk, viszont a befejezéseink pontatlanok és kapkodóak voltak. Véleményem szerint már nincs akkora különbség a két csapat között. A hét bekapott gólból ötöt kaptunk a mérkőzés második felében. Ezek közül csupán három kidolgozott akció gól született. A többit magunknak köszönhetjük a kapkodás és hiányos kommunikáció miatt, vagy a szerencsétlen helyre pattanó labdákból. Kondícióban és kommunkációban javulnunk kell.

U12: Vasas – KTE LA 6-0

U12 Dél-kelet, 16. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Madarász, Csutak, Takács, Ónodi, Czibók.

Csere: Kiss, Csikai, Ábrahám, Berta, Bagi, Szabó M., Nagy, Arany, Nagymihály G.

Verebélyi Gábor: – Az eredménytől függetlenül jó mérkőzést sikerült játszanunk, a csapat nagyon motivált volt. Az első félidőig egyenrangú ellenfelei voltunk, ugyanúgy megvoltak a helyzeteink, mint nekik. A második félidőben egyéni hibák okozták a nagyobb különbséget. Fontos kulcspillanatokban bosszantó technikai hibákat vétettünk, ami gyakorlással javítható. A játék sebességével, a csapat mozgásával, az akarattal és a figyelemmel meg vagyok elégedve. Sajnos vannak olyan külső tényezők, amik nagyban befolyásolják a mérkőzés végeredményét már ebben a korosztályban is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu