Bányai, Farkas, Péter, Méhes, Kristófik a hét legjobbjai

Minden csapatunk nyert.

Jó hétvégéje volt a fiataloknak, hiszen minden pályára lépő korosztályos csapatunk – az U17 és az U16 most nem játszott – nyerni tudott ezúttal. Ezúttal öt játékost emeltek így ki a trénerek.

Bányai Dániel

Lóczi Péter (U19): Bányai Dániel (KTE LA – Újpest FC 1-0)

„Tulajdonképpen mindkét belső védőmet kiemelhetem, hiszen Dani mellett Busa Vajk is majdnem hiba nélkül teljesített. Folyamatos újpesti rohamoknak voltak kitéve, de nagyon jól megoldották feladatukat, a védelem oszlopai voltak, tartást adtak a csapatnak. Többször az utolsó pillanatban állították meg a veszélyes újpesti támadásokat.”

Paksi Péter (U15): Farkas Patrik (KTE LA – PMFC 2-0)

„Rúgott egy fontos gólt, emellett hatalmas futómennyiséget hozott a meccsen. Játékát okos és szép passzok jellemezték, tehát a támadásépítésben jeleskedett, de a védekezésből is kivette a részét. Nem tudták tartani ezen a meccsen, a csapat motorja volt.”

Csima Gyula (U14): Péter Gábor (KTE LA – PMFC 3-1)

„Döntő szituációkban fontos védéseket mutatott be, büntetőt fogott. Amikor kellett, akkor lendíteni tudott a csapat játékán.”

Verebélyi Gábor (U13): Méhes Kristóf (KTE LA – OMTK 17-0)

„Kristóffal nagyon nem találtuk meg egymással a közös hangot az év elején, de az utóbbi két meccs alapján úgy látom, kezdi megérteni mit várok el tőle, hol a helye a csapatban, mit is kell csinálnia a pályán. Hétről hétre egyre jobb teljesítményt nyújt, tette ezt ezen a mérkőzésen is, ahol három találata mellett több gólpasszt is kiosztott társainak, igazi vezéregyénisége volt a csapatnak.”

Torbavecz Tamás (U12): Kristófik Dániel (KTE LA – OMTK 4-0)

„Nagyon jól segítette a hátulról való támadásfelépítésünket, ezen kívül minden párharcát megnyerte, a szabad labdákat jól szedte össze.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu