Az U9 és az U11 is pályára lépett hétvégén

Bozsikon és edzőmeccsen.

A KTE LA U11-es és U9-es csapata is különböző programokon vett részt a hétvégén, a gyerekek újabb játékpercekkel gyűjthettek tapasztalatokat.

Pelikán István, az U9 edzője: – Ezen a hétvégén Szegedre látogattunk a kiemelt Bozsik keretein belül, ahol a házigazda mellett még a Békéscsaba és Szolnok csapataival játszottunk nagy intenzitású, jó iramú mérkőzéseket. Minden csapat lépett előre játékminőségben az első fordulóhoz képest. Izgalmas, változatos mérkőzéseken fejlődhettek a gyerekek. Játékosaink szép játékkal örvendeztették meg az elkísérő szülőket. Jó edzőmeccset tudtunk játszani a Szeged U8-as csapata ellen is. Ügyesek voltak a gyerekek, szép akciók, gólok, letámadások és labdakihozatalok jellemezték a játékunkat. Gratulálok a srácoknak, elégedett vagyok velük.

Rádi Zsolt, az U11 edzője: – Szombaton Algyőn voltunk kiemelt Bozsik tornán, amit a Szeged rendezett. Az első két meccset leszámítva nagyszerűen játszottunk, látványos támadásokat vezettünk, sokat passzoltunk. Több poszton is szerepeltek a srácok, ahol jól megállták a helyüket. Betegség miatt alapból kevesen tudtunk elutazni, de mindenki odatette magát, nagyot küzdött és mindent megtett a csapatért. Motiváltan, taktikailag fegyelmezetten fociztunk. Gratulálunk mindenkinek a hétvégi teljesítményhez és hozzáálláshoz!

Szerző: KTE/kteakademia.hu