Az U15 idegenben nyert, az U14 nyolcat rúgott

Pre Akadémia szekció.

A Pre Akadémia szekció mind a négy együttese pályára lépett ezúttal, mérlegük két győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt.

U15: Mosonmagyaróvár – KTE LA 1-2 (0-0)

U15 Alap csoport, 16. forduló

KTE: Kálmán – Lippai, Gulyás, Kristóf, Csernák, Varga J., Pulai, Baranyi, Deák, Somodi, Kaldenecker. Csere: Batfalszky, Laczkó, Király.

Gól: Kálóczi (73.) ill. Deák (46.), Pulai (68.)

Torbavecz Tamás: – Nagyon intenzív meccset játszottunk szűk, rossz minőségű füves pályán. Jól fociztunk, és a párharcokba is jól mentünk bele. Összességében több helyzetet dolgoztunk ki, mint ellenfelünk, ezért megérdemelten nyertünk. A végjátékra jobban kell koncentrálnunk, és le kell zárnunk a meccset hamarabb. A mérkőzés legjobbja Deák Gábor volt, akinek egyéni kvalitása döntött a kapu előtt.

U14: KTE LA – Salgótarján 8-0 (3-0)

U14 Alap (kelet), 19. forduló

KTE: Csorba – Polgár, Kocsis, Eiler, Szenczy, Miskei, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Fricz. Csere: Sápi, Kriskó, Mészáros, Horváth, Kerekes, Nagymihály Á.

Gól: Turóczy (8.), Fricz (17.), Ronkó (19.), Eiler (49.), Kerekes (60., 75.), Nagymihály Á. (70., 76.)

Dócs Dániel: – Sereghajtót fogadtunk. A győzelem ellenére a legutóbbi, szegedi vereség alkalmával jobban tetszett a játékunk. Kevés dinamika volt a játékunkban, lassú volt a játékfelépítés, sok kocogás volt. Igaz, ellenfelünk nem kényszerített minket a gyors játékra, de gratulálni tudok a csapatnak a győzelemért. Amit ki tudok emelni és pozitívum volt, hogy három 2011-es születésű játékosnak tudtam adni 30 perc játéklehetőséget, akik lendületet hoztak a játékba. Hárman összesen három gólpasszt és két gólt értek el. Ezért is őket szeretném kiemelni, név szerint Kriskó Zente, Nagymihály Áron és Horváth Szilárd.

U13: Békéscsaba – KTE LA 6-1

U13 dél-kelet, 20 forduló

KTE: Kiss – Takács, Nagymihály G., Csóka, Madarász, Horváth, Borsos, Bagi, Kriskó. Csere: Rózsa, Ónodi, Szabó, Nagy, Ábrahám, Arany.

Gólszerzőnk: Horváth

Verebélyi Gábor: – Az első negyedben magunkat vertük meg két, egyaránt hátul eladott labdával, amely rányomta a bélyegét a mérkőzés hangulatára. Nagyon sok egy az egy elleni párharcot veszítettünk el az egész mérkőzésen. A harmadik harmadban szerkezetet váltottunk, ez jobban feküdt nekünk. Gólt is sikerült szereztünk és több helyzetünk is volt, de már nem sikerült visszajönnünk.

U12: Békéscsaba – KTE LA 3-3

U12 dél-kelet, 20. forduló

KTE: Scheiner – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Komonyi, Némedi, Eiler, Beszedics. Csere: Lajter, Lévay, Dunai, Kovrig, szikora.

Gól: Zámbori (22.), Belanka (51.), Vámos (67.) ill. Beszedics (11., 54.), Kovrig (77.)

Filus Gábor: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, nagy iramot diktáltunk, sokszor dolgoztunk ki szép támadásokat. A mérkőzés elején meg is szereztük a vezetést, de a Békéscsaba gyorsan reagált és fordítani is tudott. Játszottuk a játékunkat, a mérkőzés jelentős részében birtokoltuk a labdát, viszont az átmenetekben nem tudtuk felvenni a Békéscsaba támadóit. Kétszer is előnyhöz jutottak, de tudtunk egyenlíteni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu