Az U15 és az U14 is dobogón zárt

Mérlegen az eredmények.

Korosztályos csapataink immáron nyári pihenőjüket töltik, az iskola mellett az akadémián is elindult a vakáció. Ebben a szezonban is akadtak kiemelkedő eredményeink, két korosztályunk is dobogós helyen zárt az országos bajnokságban.

Az U19, U17 és U16 korosztályok szokás szerint az alap csoportban kezdték az őszi szezont, majd tavasszal a C-csoportban folytatták a bajnokság küzdelmeit. Az U19 itt a 10. helyen zárt, míg az U17 a 4., az U16 pedig az 5. pozíciót szerezte meg.

Az U15-ös és az U14-es együttes az országos alap csoportban volt érdekelt. Torbavecz Tamás együttese érte el a legjobb eredményt ebben az idényben, hiszen a fiatalok ezüstérmet szereztek, míg a Csima Gyula vezette U14 a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az U13-as és az U12-es bajnokságokban nem vezetett tabellát az MLSZ.

A kis korosztályok esetében szervezett keretek között tornák zajlottak, az országos bajnokság mellett a Dunamenti Ligában lépett pályára több együttesünk. Utóbbi sorozatban az U10 teljesített kiemelkedően, mely a második helyen zárt. Idén is rengeteg élménnyel gazdagodhattak emellett különböző tornákon a gyerekek, ami tovább erősítette benne a labdarúgás iránti rajongást is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu