Az FTC-t, a Szegedet és az MTE-t is legyőzték a fiatalok

Eredmények. 

Nagyon eredményes hétvégén van túl a Pre akadémai szekció, hiszen az U15, az U14 és az U12 is nyerni tudott, utóbbi a Ferencváros skalpját gyűjtötte be.

U15: KTE LA- Mosonmagyaróvár 5-0 (2-0)

U15 Alap csoport, 5. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Király, Filus, Ónodi, Kristóf, Pulai, Baranyi, Kaldenecker, Somodi, Csorba. Vezetőedző: Nagy M., Gulyás, Varga J., Lőrincz.

Gól: Pulai 3, Filus, Lőrincz

Torbavecz Tamás: – Egységesek voltunk. Valamivel labdabiztosabbak voltunk az előző mérkőzésekhez képest, de ebben még mindig sokat kell javulnunk. Sok helyzetet tudtunk kidolgozni, de a támadóharmadban még egyszerűbben, még hatékonyabban kell játszanunk, mert nem mindig lesz ennyi lehetőségünk a gólszerzésre. A mérkőzés legjobbja a három gólt szerző, és egy gólpasszt kiosztó Pulai Péter volt.

U14: KTE LA- Szeged 3-1 (0-1)

U14 Alap csoport, 5. forduló

KTE: Endre – Fricz, Csizmadia, Eiler, Rau, Nyerges Cs., Deák, Miskei, Ronkó, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Sápi, Szenczy, Nyerges M., Kerekes.

Gólszerzőink: Deák 2, Rau

Dócs Dániel: – Nagyon jó csapat ellen tudtunk egy kitűnő második félidőt játszani. Már az elején is voltak helyzeteink, de főleg a saját térfelünkön járt a labda. Ellenfelünk nyomást helyezett ránk, több energiánk ment el védekezésre. Ebből egy helyezkedési hiba után meg is szerezték a vezetést. A félidőben változtattunk, több pozíciót is megcseréltünk. A második félidőben rengeteg labdát tudtunk szerezni az ellenfél térfelén, külön öröm, hogy amit egész héten gyakoroltunk, abból kontrákat tudtunk vezetni. Lendületes, gyors támadások mellett büntetőt harcoltunk ki, és egy távoli bomba gólt is láthattunk. Deák Gábor két gólt szerzett, de kiemelném a teljesítményét Ronkó Márknak is, aki büntetőt harcolt ki és gólpasszt adott. Rau Márk hátul magabiztos volt, emellett gólt is szerzett.

U13: KTE LA – FTC 0-3

U13 dél-kelet, 5. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Nagymihály G., Kriskó, Madarász, Czibók, Csutak, Csóka, Horváth SZ. Csere: Kiss, Ábrahám, Kárász, Bagi, Ónodi, Nagy A., Szabó M., Borsos.

Verebélyi Gábor: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk a Fradival, az egész mérkőzésre elmondható, hogy az ő akaratuk érvényesült. Labdakihozatalainkat folyamatosan nyomás alá helyezték, bennünk meg nem volt meg az ötlet és a kreativitás, hogy ezeket jól reagáljuk le. Játékban három-négy passzig jutottunk el, utána egy technikai hiba vagy egy elveszített párharc miatt már nem nálunk volt a labda, újra védekezésre kényszerültünk. A harmadik negyedben játszottunk a legjobban, többször eljutottunk az ellenfelünk kapujáig, de a beadásaink, átlövéseink erőtlenek voltak.

U12: KTE LA- FTC 3-1

U12 dél-kelet, 5. forduló

KTE: Farkas Z. – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Bencze, Némedi, Eiler, Beszedics. Csere: Scheiner, Szikora, Komonyi, Lajter, Dunai, Szuetta.

Gólszerzőink: Eiler 2, Bencze

Filus Gábor: – Nagyon jó csapattal találkoztunk, kitűnő játékerőt képviselnek. A gyerekek nagyon várták a találkozót és egész héten ennek megfelelően dolgoztak edzésen. Jó mérkőzésen, jó játékkal, nagyon sok kiváló teljesítménnyel, tetszetős támadások végén szép gólokat tudtunk szerezni. A gyerekekre nagyon büszke vagyok, intenzív játékot, komoly küzdeni tudást mutattak be.

Szerző: KTE/kteakademia.hu