A Vasas és az UTE jobbnak bizonyult

A Békéscsabát legyőztük.

Pre Akadémia szekciónk csapatai közül az U14-es gárda tudott nyerni a Békéscsaba ellen, az U15, az U13 és az U12 kikapott.

U15: KTE LA – UTE 1-2 (0-1)

U15 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Németi – Lippai, Király, Csernák, Ónodi, Kristóf, Kaldenceker, Somodi, Pulai, Baranyi, Lőrincz. Csere: Laczkó, Gulyás, Varga J.

Gólszerzőnk: Pulai

Torbavecz Tamás: – Intenzív, kezdeményező futballt játszottunk. Megfelelő mennyiségű helyzetet dolgoztunk ki, de továbbra se tudjuk a lehetőségeinket gólra váltani. Emellett hátul megint nem tudtunk stabilak lenni, ezen a szinten két komoly hibából kaptuk a gólokat. Elöl a befejezésekben, hátul a stabilitásban kell javulnunk ahhoz, hogy a játékunk eredményességgel párosuljon.

U14: KTE LA – Békéscsaba 4-1 (2-1)

U14 Alap csoport (kelet), 7. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Csizmadia, Eiler, Rau, Fricz, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Nyerges Cs., Végert, Nyerges M., Miskei.

Gólszerzőink: Deák 2, Ronkó, Nyerges Cs.

Dócs Dániel: – Rossz első félidőt egy jobb második követte. Az elsőben nem tudott kialakulni folyamatos játék, mindkét csapat sok technikai hibával játszott. Sokszor már a labdakihozatalba hiba csúszott. Kevés jó egyéni teljesítmény volt. Kettő ellenfél térfelén szerzett labdából lőttünk két gólt egyéni játék után, míg ellenfelünk jól játszotta át a sorainkat és gólt szerzett. Félidőben cseréltük. Örülök, hogy a cserék tudtak hozzáadni a játékhoz, így a második félidőben megváltoztatták a mérkőzés képét. Nyomást tudtunk helyezni ellenfelünkre és sokkal pontosabban kezdtünk játszani. Deák Gábor és Nyerges Milán voltak a mérkőzés legjobbjai.

U13: KTE LA – Vasas 0-6

U13 Dél-kelet, 7. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Nagymihály G., Kriskó, Berta, Czibók, Kárász, Nagy A., Horváth Sz. Csere: Arany, Ábrahám, Ónodi, Ürmös, Csutak, Takács M., Szabó M., Borsos, Dulai.

Verebélyi Gábor: – Még el se kezdődött a mérkőzés, de már vezetett is az ellenfél, tíz perc után aztán gyakorlatilag mi hoztuk össze a Vasas második gólját. Ezután jött egy jó harminc perc, ami kiegyenlített játékot hozott, de a félidő végén kapusunkat elvesztettük, így mezőnyjátékost kellett a kapuba állítanunk, ami nem segítette a helyzetünket. Nem tudtuk kontrollálni a mérkőzést, bátortalanul játszottunk.

U12: KTE LA – Vasas 0-2

U12 Dél-kelet, 7. forduló

KTE: Farkas Z. – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Bencze, Eiler, Beszedics, Lajter. Csere: Scheiner, Komonyi, Szikora, Dunai.

Filus Gábor: – Nagyon jó ellenféllel találkoztunk mindkét csapat a széleken, illetve a sorok közötti játékra fektetett hangsúlyt. A mérkőzésen a mezőnymunka dominált. A kapu előterében az utolsó passzok, illetve a döntések és a befejezések pontatlanok voltak. A küzdeni tudás az intenzitás megfelelő volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu