A Pécs otthon tartotta az összes pontot

Vereségek az élvonalban.

A KTE LA U15 és U14 a PMFC vendége volt ezúttal az I. osztályban. Hiányzóik ellenére jól küzdöttek csapataink, a pontokat azonban otthon tartották a pécsiek.

U15: PMFC – KTE LA 3-0 (0-0)

U15 I. osztály, 22. forduló

KTE: Makádi – Balla, Jánosik, Balis, Gyapjas – Hajnal (Ladics 71.), Gyenes – Csányi (Patkós 55.), Lukács (Horváth 71.), Fodor – Kárpáti.

Gól: Gáspár (50.), Turi (59., 70.)

Paksi Péter: Az első félidőben nagyobb hiba nélkül védekeztünk, emellett helyzetekig jutottunk el, melyeket viszont kihagytunk. Fordulás után sajnos előjöttek a jellemzően előforduló egyéni hibáink és fegyelmezetlenségeink. Radnóti és Tóth hiányát nem tudtuk elviselni sajnos.

U14: PMFC – KTE LA 1-0 (0-0)

U14 I. osztály, 22. forduló

KTE: Péter – Kovács M. (Diószegi 54.), Bodnár, Szebellédi, Gál – Keindl – Dinók (Tóth 52.), Kovács D., Sódar, Petényi (Hoffman 52.) – Lőrincz (Major 60.)

Gól: Jarmeczky (59.)

Csima Gyula: Jó mérkőzést játszottunk, összességében rendben volt a védekezésünk, dinamikusak voltak a labdakihozatalaink, szervezett és agresszív a játékunk. Sajnos egy elég balszerencsés góllal kikaptunk. Ami probléma, az a támadójátékunk vége, az utolsó passzok, megoldások, ebben mindenképpen fejlődnünk kellene. A mérkőzés képéhez hozzátartozik, hogy különböző okok miatt öt játékosunk is hiányzott.

Szerző: KTE/kteakademia.hu