A Békéscsabát verte az U13 és az U12

A Szolnokkal játszott az U15 és az U14.

Négy PRE akadémia szekciós csapatunk is felkészülési mérkőzést játszott hétvégén, ellenfelük a Békéscsaba és a Szolnok volt.

U15: Szolnok – KTE LA 0-3

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben nem volt átütőerő a támadásainkban, körülményesek voltunk, ezért nem voltunk eredményesek. A második félidőben gyorsabban, kevesebb érintéssel, pontosabban játszottunk, és a támadóharmadban hatékonyabbak lettünk.

U14: Szolnok – KTE LA 1-1

Csima Gyula: – Az első játékrészben a védekező játékunk rendben volt. A megszerzett labdákból próbáltunk támadásokat indítani, de a sok oldalpassz és technikai hiba hátráltatta a folyamatos támadójáték kialakítását. A második játékrészben ez a tendencia tovább folytatódott.

U13: KTE LA – Békéscsaba 1-0

Dócs Dániel: – Két hasonló képességű csapat találkozott egymással. Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot. Számtalan helyzetet alakítottunk ki, ami egyben negatívum is, hogy ezeket nem tudtok gólra váltani. Mindkét csapat sok technikai hibával játszott. Ebben mindenféleképpen fejlődnünk kell. Aminek örülök, hogy a letámadásaink jól működtek, rengeteg labdát tudtunk szerezni az ellenfél térfelén, és az idei második edzőmérkőzésünkön sem kaptunk gólt.

U12: KTE LA – Békéscsaba 3-1

Verebélyi Gábor: – Két hasonló erőket képviselő csapat találkozott, mindkét oldalon több hiányzóval. A mérkőzés elejétől sikerült akaratunkat az ellenfelünkre erőltetni, többet birtokoltuk a labdát. Ellenfelünk leginkább pontrúgásokból, kapu elé ívelgettet labdákkal próbált veszélyeztetni. Kárász és Czibók góljaival a második félidőben 2-0-ás vezetést szereztünk. Ezután nyugodtabban játszottunk, de egy pontrúgás után szépített ellenfelünk, majd később büntetőt hibázott. A mérkőzés végén egy jól sikerült letámadás után labdát szereztünk és Csutak okosan elpasszolta a labdát a kapus mellett, ezzel lezártuk a mérkőzést. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu