7. helyen zárt a KTE LA U10 Újpesten

Nemzetközi tornán vehettek részt. 

Verebélyi Gábor együttese kétnapos nemzetközi tornán vett részt Újpesten, ahol az első napon kiharcolták a felsőházba kerülést, végül a 7. helyen fejezték be a tornát.

A Champions Trophy igen erős mezőnnyel rajtolt el, a KTE LA az Eger, a Gyirmót, az UTE, az Ikarus és az MTK ellen kellett kiharcolja az első játéknapon a továbbjutást. A lila-fehér fiatalok jól vették az akadályokat, többek közt az MTK legyőzésével is biztosították be a felsőházi tagságot.

Másnap nehéz csoportban folytattuk a tornát, A MOL Vidi és a Vasas elleni szoros vereségek után gyakorlatilag eldőlt, hogy helyosztók maradnak számunkra. A 7. helyért ismét az MTK-t kellett legyőznie a fiataloknak, ami sikerült is.

Verebélyi Gábor értékelése:

„Kitűnő színvonalú, nagyon jó rendezés mellett zajló tornán vehettünk részt. Az első nap nagyon jól sikerült számunkra, megnyertük a csoportunkat és bejutottunk a felsőházba. A legerősebb csoportba kerültünk a Vasas és a Vidi mellé, akik nagy esélyesei is voltak a tornának. Szoros meccseken, de kikaptunk tőlük, így igazából már tudható volt, hogy csak a helyosztókért tudunk menni. A 7. helyért újra az MTK-val találkoztunk, akiket a csoportban legyőztünk előző nap, ez ekkor is sikerült. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, nem éreztem magunkat elég élesnek, más szabályrendszer mellett is játszottunk, mint a Bozsik-programokon. Nem volt például les, kisebb volt a terület is, ehhez is alkalmazkodni kellett. A 3-8. hely közé soroltam be magunkat, ennek végül megfeleltünk.”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu