Megdolgozott a sikerért az U14, döntetlent játszott az U12

Az U15 és az U13 kikapott.

A Pre Akadémia szekció csapatai kivétel nélkül bajnoki mérkőzést játszottak, győzni ezúttal csak az U14 tudott.

U15: UTE – KTE LA 2-0 (1-0)

U15 Alap csoport, 18. forduló

KTE: Lázár – Batfalszky, Király, Filus, Gulyás, Kaldenecker, Baranyi, Laczkó, Pulai, Somodi. Csere: Németi, Lippai, Ónodi.

Gól: Veres (6.), Zipszer (72.)

Torbavecz Tamás: – Sok hiányzónk volt, több játékosunk is sérülten vállalta a játékot, és meccs közben is akadtak egészségügyi problémáink. Jól működött, amit elterveztünk, és mezőnyben partiban voltunk ellenfelünkkel. Nagy energiákat mozgósítottunk végig az egyenlítésért, és ez a meccs végére felőrölt bennünket. Kialakítottuk magunknak a gólszerzési lehetőségeket, de sajnos nem tudtunk élni velük. A kapu előtti befejezések jelentették a két csapat közti különbséget.

U14: KTE LA – Eger 2-0 (1-0)

U14 Alap csoport (kelet), 21. forduló

KTE: Endre – Polgár, Kocsis, Fricz, Szenczy, Miskei, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Eiler. Csere: Mészáros, Kerekes, Nyerges.

Gól: Deák (8., 62.)

Dócs Dániel: – Nagyon sokat dolgoztunk ezért a győzelemért. Tudtuk, hogy ellenfelünk fizikálisan sokkal erősebb, így sokat szerettünk volna futni, rengeteg pozícióváltással támadásokban. Néha jött egy-két technikai hiba, de a mérkőzés nagy részét tudtuk irányítani. Voltak elképzelések, amik beváltak, egyesek kevésbé, ezért szünetben kicsit változtattunk a játékfelépítésén. Ellenfelünk jól védekezett, nehéz volt átjutni a zárt védekezésükön. Pontrúgásokkal tudtak zavart okozni a védelmünkben. Miskei Koppány a középpályán rengeteg labdát szerzett, harcias volt és labdakihozataloknál is aktív szerepet töltött be. Deák Gábor két góljával eldöntötte a mérkőzést, Polgár Patrik főleg a második félidőben tudott kiemelkedni játékával a mezőnyből.

U13: KTE LA – Szeged-Csanád GA 0-2

U13 Dél-kelet, 22. forduló

KTE: Kiss – Takács, Kárász, Bagi, Rózsa, Kriskó, Csutak, Nagymihály Á., Czibók. Csere: Dulai, Arany, Tapodi, Horváth, Ónodi, Borsos, Berta, Nagy.

Gól: Kránicz (27.), Darázs (47.)

Verebélyi Gábor: – Igazi rangadónak megfelelő hangulatú mérkőzést játszottunk, a srácok nagyon jó mentalitással léptek pályára. Mindent megtettek, hogy megszerezzék a győzelmet, de a támadó zónában lassúak voltunk, a kreativitás is hiányzott. A bekapott gólokat két olyan hiba előzte meg, ami miatt csak magunkat hibáztathatjuk. A mutatott játék alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

U12: KTE LA – Szeged-Csanád GA 0-0

U12 Dél-kelet, 22. forduló

KTE: Farkas – Bertus, Füleki, Hoffman, Kern, Némedi, Eiler, Bencze, Komonyi. Csere: Scheiner, Bovier, Lajter, Dunai, Szikora, Szuetta.

Filus Gábor: – A mérkőzést jól kezdtük, jó intenzitással futbaloztunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de betalálni nem bírtunk. A mérkőzés második felében már mindkét oldalon voltak nagy helyzetek, de a kapusok remekeltek. Ekkor már kapkodtunk, nem játszottunk higgadtan, sietettük a játékot, ami nem vált előnyünkre. Sokat tanultam én is a meccsből. Javítunk ezeken a dolgokon és koncentráltan nézünk szembe a Honvéddal. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu